Få hjælp til din nuværende hjemmeside

Har du ramt panden mod muren med din hjemmeside? Har du bakset med WordPress i timevis uden at komme videre? Eller har du bare ikke haft tid til at ordne dine hængepartier med hjemmesiden? Så er jeg her for dig!

Vi kan lave en fast aftale, hvor jeg holder styr på din hjemmeside, eller du kan købe et klippekort, som du kan bruge løbende.

Mine priser starter fra 350 kr i timen (jo flere timer du køber, jo lavere timeløn beder jeg om)

Lad mig hjælpe dig!

Hver dag er der millioner af søgninger på Google. Så internettet giver dig en storartet mulighed for at vise hvem du er, og hvad du kan gennem din egen hjemmeside.

En flot hjemmeside som ikke er rodet vil give et godt førstehåndsindtryk. Er hjemmesiden derudover også optimeret til brugerens behov, så vil det også vække tillid til dig og din forretning, da du udstråler professionalisme og overskud. Det giver flere kunder i din forretning.

Få en fast aftale eller køb et klippekort

Med en fast aftale tjekker jeg din hjemmeside hver uge og sikrer mig, at alt på din hjemmeside fungerer som det skal. Har du ikke brug for en fast aftale, så kan du også købe et klippekort og bruge fordele tiden, som det passer dig.

Et udvalg af hjemmesider, som jeg har hjulpet

A-C-I.dk

A-C-I.dk

Pacari Chocolate

Pacari Chocolate

Danish Adventurer

Danish Adventurer