SEO - En videnskab i sig selv

SEO står for søgemaskineoptimering (eller search engine optimization). Det er en teknik som sørger for, at du rangerer godt på Google på de søgeord, som du har interesse i, og dermed kan man skaffe trafik til ens hjemmeside og øge sit salg.

Det kan for eksempel gøres ved at have en blog, hvor man skriver om et bestemt emne der har relevans for ens hjemmeside, og dermed "fortæller" man Google, at man er ekspert indenfor det givne emne, og man rangerer højere.

Det lyder måske nemt, men i realiteten er der meget mere i SEO som kan have påvirkning for ens rangering på Google.

Man skal hele tiden holde sig opdateret på "reglerne" for at nå til tops i Google. Med andre ord SEO tager mange år at mestre, og trafikken kommer ikke lige natten over!

Jeg har i mere end syv år nørdet med søgemaskineoptimering på min egen rejseblog samt rådgivet mange rejsebloggere med at øge deres trafik Min egen blog tiltrækker hver måned over 13.000 læsere fra Google ved hjælp af SEO. Mange af mine indlæg ligger på første side af Google, og en del ligger i top 3.

Jeg kan hjælpe dig med at tiltrække dig flere læsere/kunder på din side!

Jeg kan hjælpe dig med SEO og salg

Jeg kan blandt andet tilbyde:

Gennemgå din side og komme med tips til optimering af din SEO

Installere plugins som er relevante for søgemaskineoptimering

Finde relevante søgeord til din branche og din side

Skrive relevante artikler for en bedre placering på Google

Tilbyde linkbuilding for sider i rejsebranchen gennem mit netværk af rejsebloggere

Holde dine artikler opdateret, da Google er vild artikler som ofte bliver opdateret

Skal jeg hjælpe med din SEO og dit salg?

Et udvalg af hjemmesider, som jeg har hjulpet med SEO

Danish Adventurer

Danish Adventurer

Cammi.dk

Cammi.dk

Danish Travel Bloggers

Danish Travel Bloggers